Jannina i dag <3

I går så var jag med Jesper sen kom jag hem vid tre hoppa in i duschen och käka. Sen drog jag till flygfyren och träffa Gurra och Jimmy sen drog vi till Harald var där en stund sen gick vi till brännes. Träffa Jannina där sen drog vi till flygis sen hem till Harald och kolla på sjukaste filmen handla om en snopp som mördade hahahha. I dag ska jag träffa Jannina så jag ska hoppa in i duschen puss hej <3
Vad är det jobbigaste med att kolla på film med ett gäng kompisar och så är filmen skit sorglig ?
Jag och Jannina i sommras

Den dagen man är rädd

I går var jag med Gurra och Jimmy vi tjockade oss på donken. Idag har jag laddat mig in för morgon dagen, Hoppa in i duschen stog där minst i två timmar gjorde hår inpackning aniskt mask. Baby olja m m. Tände massa ljus i hela rummet sen låste jag in mig och lyssna på mysig musik,  Skönt iblamd att man bara kan försvinna från allt för en stund, Yonas ringde sen och fråga om jag ville göra något med han och Harald så jag gick ut vi  chilla mest på flygfyren sen gick vi med han till bussen sen hem. Tänt massa ljus i gen och sitter och myser, Är faktis lite hungrig men kan inte äta något för klockan är efter tolv får inte äta något tills efter oprationen som är i morgon bitti det blir en lång dag i morgon måste erkänna att jag var vät skrämd att något skulle gå fel. Men Lisa fick mig på rätt spår små ord som hon säger få  mig att känna mig speciell Glömt inte att jag ÄLSKAR DIG LISA WIDLUND. Känns inte så bra med dropp och sladdar och rör i kroppen och kopplat till andra maskiner att ligga där i en säng och se helt död ut. Men en sak som är skönt det är att få dropp man känner sig som en ny människa efter åt om man har gjort samma tabbar som mig, Om man inte äter på en vecka och hamnar på sjukhus för närings brist och får dropp det är en sjukt härlig känsla. Men nu är det tvåtusentio det blir inge mer sjukhus besök efter den här oprationen förutom åter besöket får man hoppas.
Puss & hoppas att alla ni andra har en trevlig första dag i skolan <3

Humor fan !

hahahah, Så skön det är fan så, nästa gång är det min tur :)

Fuzzny

Så sööööt !

Globen

Självklart så glömmer jag kamran hemma. Men min bror hade en med sig så han skicka två bilder men han ska skicka mer sen. Ja det var faktis väldigt kul kan jag säga pumba i diseny filmen fy fan vad rolig han såg ut han var fett tjock. Sen så fick jag veta en rolig sak av jocke när vi var ute och rökte kanske inte roligt då men jaja. Sen träffa jag Kevin med lite kul faktis. Sen gick vi på donken den var fult det var folk som satt i gallerian och åt över allt men vissa är lite finnare och bättre och fick sitt platser. Sen så sa jag 08 till en med hahah shit vad alla mammor var arga i kön till toan. Ankan stog i kön och jag ställde mig där sen sa dem åt mig att  jag skulle ställa mig sist i kön för det hahaha. Sen nu på torsdag börjar skolan och då ska jag operera mig fasta i morgon kul nej ! försöker få Jocke att komma hit och laga massa god mat eller tjocka mig med pizza inte fan vet jag men jag måste i allfall äta något gott innan oprationen. I går var jag med Jesper kom hem i morse (A) eller jag gick utan att dem visste Fille och Kevin sov Jesper var ute och rökte så jag gick utan att Jesper märkte sen får jag ett sms vart är du ? hahahaha det var roligt kanske ska bli spion ? Sen hade Alex sagt att Nora och Bella skulle kvaka när dem träffa Ankan hahah !
Mitt Tangetbord är lite cp så klaga inte : )
Blunder i lilla sjöjungfrun
'
Lång ben och kalle anka i mussepig
Kommer mer bilder så smånig om :)

Glööööben !

Planer för morgon dagen. Ska upp 10 äta frukost sen duscha sen fixa mig. Möta min syster vid flygfyren åka till Stockholm vet inte om vi åker till min gudmor först och möter upp alla andra där eller om vi åker Globen först. Det blir Marcus (bror) Jocke (bror) Alexandra (jockes fvän) Jenny (syster) Alex (systers man) Nora Bella (Min systers barn) Ankan (gudmor) sen blir det Ankans brors barn Amanda sen den andra vet jag inte vad hon heter men dom är tvillingar sist jag såg dom såg jag inte skillnaden på dem lite läskigt faktis. Vi ska till globen och kolla på disny skit. Föra året när jag var där så åkte dom skridskor och dansa väldigt fint Aladin Chasmine Askungen och alla dem var där. Sen efter det så hoppas jag att jag kan rymma och träffa Carolin och dem och kanske stanna kvar, Men min lilla "släkt" kanske har bestämt något annat det vet man inte, Får hålla tummarna på att det blir kul, Men kan sätta 100 kr att jag kommer ha kul. Jocke han har sjuk humor han kan få mig skratta så jag dör och Alexandra med det är helt sjukt Jenny är den enda i familjen som noga med språket och är seriös. Sen alla andra är sjuka då menar jag sjuka och pinsamma, Men man har alltid kul. Roligt att träffa Ankan det var ett tag sedan (A)
Blir lite bilder i morgon
Puss&Kram skum banan !

Lite om 2009


Har du hittat en ny låt som du älskar?
Ja och den tröttnar man aldrig på :)

Isåfall vilken?
A drop in the ocean

Har du druckit alkohol?
Ja

Har du rökt?
Jäääs, dagligen

Har du kysst en främling?
Ja



KÄNSLOR OCH RELATIONER


Hur har din kärlek varit 2009?
Bra och dålig

Har du varit kär?
Ja.

Har du sagt jag älskar dig till någon?
Ja, familj &vänner

Har någon sagt jag älskar dig till dig?
Ja.


SORG & HÄMND

Har någon i din närhet begått självmord?
Nej!

Har någon i din släkt avlidit?
Nepp!

Har du slagit någon på riktigt med knytnäven?
Ja


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar?
Finns nog saker, men kommer inte på något just nu.

Har du skämt ut dig?
Haha, har nog hänt många gånger ;) 

Har du ljugit för en vän?
ja har väl hänt.

Har du varit ute en hel natt?
Ja det har jag sommar dagarna

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du i?
Lommarskolan

Har någon varit elak mot dig i skolan?
Ja det har varit väldigt mycket bråk i år

Hatar du någon i din skola?
Det finns en person som jag verkligen hatar

Har du gjort något framsteg?
Ja det tror jag

Har du haft alla rätt på ett prov?
nej tror inte det. 

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner?
Ja!

Har du förlorat en vän?
Nej, bara glidit isär lite.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän?
Nää eller becca  adda min msn, börjat små prata om att vara någon dag

Har du gått bakom ryggen på en vän?
Nej, det har jag inte.

Har du ljugit för en bästa vän?
Inte vad jag kommer på men alla ljuger

Har du många killkompisar? 
Jadå,


2010

2010 nytt år nya upplevelser, Nya tag mitt nyår löfte var att jag skulle sluta röka vilket jag inte tror att jag kommer lyckas med har rökt en cigg i dag eller en halv med men det är en bara 1 cigg för mig (A)
Sen har jag bestämt att jag inte ska dricka så mycket alkohol med. Jag ska förbättra mina betyg och vissa att jag kan och att jag vill. Gjorde nya mål i går, Dem målen är jag peppad att utföra jag ska lyckas man måste bara ha viljan och vara bestämd. Jag är envis jag vet att jag kan klara det jag vet det så jag håller tummarna på ett nytt bra år. Hoppas att 2010 inte blir mycket bråk som 2009 har varit, ett riktigt bråkigt år. Läste ett annat löfte som Emil har skrivit som han kom ut med vilket var det bästa nyår löftet som jag fick höra i år. Han kom ut med att han var Bisexuell vilket jag har vetat så länge jag kan minas. Men alla andra vet inte det och det är ett stort steg man får höra elaka/kränkande ord man kanske förlorar en vän kanske en kill vän. Det är mycket man kan få höra och förlora men om sin vän skiter i en för man berätta att man är bisexuell är den inte en riktig vän det kanske tar ett tag för han att vänja sig men man ska alltid stöta sin vän. Han är fortfarande samma Emil, det är precis som jag kan se skillnad på min pojkvän och kill kompis. Det är precis samma sak. Som Emil kan skilja på sin pojkvän och kill kompis eller flickvän och tjej kompis.
Några andra nyårs löften ?
Välkomnar år 2010 hoppas det blir ett bra år
Början av 2009, Var tvungen :)

RSS 2.0